Burgemeester Sweensplein 7
5121 EM  RIJEN

Buitenschoolse opvang (BSO)

06 17 28 66 79
bso.harlekijn@muzerij.nl 

Locatieleider:
Merel de Kleijn
06 83 77 71 22

LRKP-nummer:
853711537

 

Suzanne
Paul
Bo
Femke
Karin
Petra
Audrey
Renée
Whitney
Maria
Anniek
Pleun
Silke
Gabry
Maria
Elisa
Anouk
Merel
Reyhan

 

 

BSO Harlekijn - Rijen

 

Welkom bij BSO Harlekijn

Buitenschoolse opvang (BSO) Harlekijn bevindt zich in een aparte vleugel binnen kindontmoetingscentrum De Brakken. 

BSO Harlekijn heeft naast een gezamenlijke ruimte met leeshoek/atelier/spelletjes tafels, een theaterruimte, een grote gymzaal, een chillruimte, een grote buitenspeelplaats en er kan gebruik worden gemaakt van een op kindhoogte volledig ingerichte keuken. BSO Harlekijn heeft 3 stamgroepen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Broers en zusjes kunnen in dezelfde stamgroep worden geplaatst. Er is een directe samenwerking met basisschool De Brakken. 

 

Ontspannen na een schooldag 

Heerlijk na een drukke schooldag samen met je leeftijdsgenoten afsluiten op Harlekijn. Waar niets moet en veel mag. Samen lol maken, deelnemen aan creatieve/muzikale/sportieve activiteiten, maar vooral jezelf zijn. Dat is wat wij op onze BSO het belangrijkste vinden. We vinden het erg belangrijk dat kinderen de mogelijkheid hebben om zelf te kiezen wat ze op een BSO-dag willen doen. De kinderen zijn niet gebonden aan hun stamgroep. Zij kunnen overal spelen in de daarvoor bestemde ruimtes en, in overleg met de pedagogisch medewerker, ook op de buitenspeelplaats.

We hebben de beschikking over een atelier voor creatieve uitspattingen, een chill ruimte om je lekker even terug te trekken, een gymzaal om je uit te leven met hutten bouwen en apenkooien, een keuken om samen te kokkerellen, een theaterzaal voor grove bouwactiviteiten en toneelspel en de peuterspeelgroep zodat de kleintjes ook apart kunnen spelen in bijvoorbeeld de poppenhoek.

De kinderen mogen ook meedenken over activiteiten, vandaar dat deze vaak spontaan ontstaan. Onze medewerkers kunnen deze dan weer verder uitbreiden of zorgen dat de gewenste activiteit haalbaar is.
Ook helpen wij de kinderen zich staande te houden tussen de vele uitdagingen die de BSO brengt zoals het maken van vriendschappen en rekening houden met anderen.

De kinderen van groep 1 en 2 worden door een vaste pedagogisch medewerker opgehaald uit de klas en naar de BSO begeleidt. De andere kinderen komen zelfstandig naar de BSO.

In de vakantieperiodes werken we met geplande thema’s. Vanuit het thema worden, vaak grotere, activiteiten opgezet. Dit kan zowel op de BSO zijn (verzorgd door onszelf of een externe), maar ook op andere locaties waar workshops worden gegeven. We betrekken de kinderen zoveel mogelijk bij het verzinnen van de activiteiten en bij de vormgeving van de BSO.

Ook als uw kind op een andere school zit dan basisschool De Brakken of basisschool St. Jozef kan gebruik worden gemaakt van onze BSO’s. 
In dit geval wordt het vervoer van en naar school door ouders geregeld. Wat hierin de mogelijkheden zijn bespreken we graag met u persoonlijk. 

Wilt u de sfeer eens komen proeven of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vriendelijke groet,

 

Team Harlekijn

 

BSO Harlekijn is onderdeel van locatie Harlekijn en gevestigd in kindontmoetingscentrum De Brakken.

Burgemeester Sweensplein 7
5121 EM  RIJEN

Tel. nr: 06-17 28 66 79
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LRKP-nummer 853711537

 

Ons aanbod en tarieven kunt u vinden in ons dienstenaanbod onder het tabblad "ouders".

 

Locatieleider: Merel de Kleijn
06-83 77 71 22

RONDLEIDING AANVRAGEN:

Eerst even de sfeer proeven? dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom. U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatieleider zodat ze alle tijd heeft u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. 

Klik hier voor het aanvragen van een rondleiding

 

 

 

 

Klik hier voor de site van kindontmoetingscentrum de Brakken

KOC de Brakken - Rijen

Bezoekadres en postadres:
Stichting Muzerij
Schoolstraat 5
5124 RM Molenschot
0161-722104

IBAN nummer: NL09 RABO 0170284654
KVK: Brabant: 18072649

Voor locatie adressen: Klik hier

 

 

          

INSCHRIJVEN