Burgemeester Sweensplein 7
5121 EM  RIJEN

Kinderdagverblijf (KDV)

06-27 26 11 87
kdv.harlekijn@muzerij.nl 

locatieleider:
Merel de Kleijn
06-83 77 71 22

 

LRKP-nummer:
299538023

 

 

 

Suzanne
Reyhan
Karin
Anniek
Silke
Maria
Audrey
Whitney
Merel
Paul
Gabry
Maria
Anouk
Bo
Femke
Petra
Renée
Pleun
Elisa

 

 

Kinderdagverblijf Harlekijn - Rijen

 

Welkom bij kinderdagverblijf Harlekijn

Kinderdagverblijf (KDV) Harlekijn is een onderdeel van kindontmoetingscentrum De Brakken. De naam zegt het al, de nadruk ligt op ontmoeten. Het ontmoeten van andere kinderen, andere vertrouwde gezichten en het ontmoeten van nieuwe speel- en leersituaties. 

We beseffen ons maar al te goed dat bij ons vaak de eerste stap in het 'loslaten' wordt genomen. Niet alleen voor uw kind, maar zeker ook voor ouders is het belangrijk dat deze stap met vertrouwen kan worden gezet.
Door het werken met vaste gezichten op de groep en het bieden van een fijne huiselijke sfeer en een vertrouwd dagritme, proberen wij uw kind een zo fijn mogelijke plek te geven. Een plek waaruit hij/zij veilig en in vertrouwde handen de wereld kan gaan ontdekken. Een plek waar hij/zij de eigen ik ontwikkelt en een plek waar hij/zij andere speelkameraadjes kan ontmoeten. 

Vooral voor de allerkleinsten is het belangrijk om zoveel mogelijk het ritme van thuis te volgen en te kijken waar het kind behoefte aan heeft. Er is veel (bewust) persoonlijk contact. Bijvoorbeeld het verschonen van een luier zien we als contactmoment en niet als een routineklus. Voor de kinderen vanaf 1 jaar is er een vast dagritme, dit werkt vertrouwd en geeft zicht in de tijd (een vaak ongrijpbaar begrip voor een kind).

De ruimte oogt vriendelijk en daagt uit tot spel. Er is veel tijd en ruimte voor vrij spel. Daarnaast worden er (ontwikkelingsgerichte) activiteiten aangeboden, zoals liedjes zingen, verhaaltjes lezen, knutselen, bewegingsspelletjes en fantasiespel. Door middel van spelletjes worden ook de baby's uitgedaagd om actief op ontdekking te gaan.
De verticale groep (0 tot 4 jaar) geeft ruimte voor leuke interacties tussen de verschillende leeftijden. Indien er broertjes of zusjes op school zitten of naar de BSO gaan creëren we ook tussen hen, als daar behoefte aan is, de mogelijkheid voor ontmoeten tijdens de dag.

Elke dag (mits het weer het toelaat) maken we tijd om naar buiten te gaan. Op onze eigen omheinde speelplaats kunnen de kinderen veilig ontdekken. Regelmatig maken we een wandeling naar de speeltuin of om “gewoon” boodschappen te doen. 

Wilt u de sfeer eens komen proeven of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vriendelijke groet,

Team Harlekijn

 

Kinderdagverblijf Harlekijn is onderdeel van locatie Harlekijn en kindontmoetingscentrum De Brakken.

Burgemeester Sweensplein 7
5121 EM  RIJEN

Tel.nr. 06-27 26 11 87 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

LRKP-nummer 299538023

 

Ons aanbod en tarieven kunt u vinden in ons dienstenaanbod onder het tabblad "ouders".

 

Locatieleider: Merel de Kleijn
06-83 77 71 22

RONDLEIDING AANVRAGEN:    

Eerst even de sfeer proeven? Dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom. U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatieleider zodat ze alle tijd heeft u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. 

Klik hier voor het aanvragen van een rondleiding

 

 

 

 Klik hier voor de site van kindontmoetingscentrum de Brakken

KOC de Brakken - Rijen

 

 

Bezoekadres en postadres:
Stichting Muzerij
Schoolstraat 5
5124 RM Molenschot
0161-722104

IBAN nummer: NL09 RABO 0170284654
KVK: Brabant: 18072649

Voor locatie adressen: Klik hier

 

 

          

INSCHRIJVEN